Training bespaart je tijd en geld

Wij leren je hoe je dat doet

Meer zelf doen? Volg een training bij Rekenmaatje!

Hoe kun je geld en tijd besparen op je administratie? Door meer zelf te doen! Dat klinkt misschien wat tegenstrijdig: als je meer zelf doet, kost dat toch ook meer tijd? Niet als je slim en efficiënt werkt! En wij leren je graag hoe je effectief je administratie bijhoudt in zo min mogelijk tijd.

Wij geloven dat je zelf moet doen wat je kan, en hulp moet inschakelen waarvoor dat nodig is. In de trainingen van Rekenmaatje zul je ontdekken dat je meer zelf kan dan je misschien vooraf denkt!

Welke training wil je volgen

Starterstraining

Deze training is bedoeld voor startende ondernemers die werken met SnelStart. We leggen de theorie uit en bespreken o.a. werkprocessen en facturatie.

Vervolgtraining

Deze training is voor de iets meer ervaren SnelStartgebruiker. We gaan dieper in op de mogelijkheden van het pakket en o.m. het maken van rapportages.

Maatwerktraining

Wil je specifieke onderwerpen behandeld zien? Dan kun je ook kiezen voor een training op maat. Toegespitst op jouw vragen.

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Starterstraining

Als startende ondernemer heb je meestal wel wat behoefte aan kennis over het bijhouden van de administratie en je boekhoudpakket. Rekenmaatje werkt uitsluitend met de software van SnelStart. Die is heel gebruiksvriendelijk en toegankelijk, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Tijdens deze training nemen we je mee in het pakket.

Wat kun je verwachten tijdens de starterstraining:

 • Basistraining, bedoeld voor startende ondernemer
 • Theoretische uitleg boekhouden
 • Werkprocessen bespreken
 • Opzet en inrichting boekhoudpakket SnelStart
 • Facturatie
 • Inkoopfacturen scannen / boeken
 • Koppeling met bank
Image
Image

Vervolgtraining

Wil je meer zelf doen? Dan is onze vervolgtraining voor jou heel nuttig. We nemen je mee door de mogelijkheden van jouw SnelStart-pakket en gaan o.a. in op het maken van rapportages en overzichten en hoe je die kunt personaliseren voor jouw bedrijf.

Wat kun je verwachten tijdens de vervolgtraining:

 • Vervolgtraining voor de iets meer ervaren SnelStart-gebruiker.
 • Korte doorloop basisbeginselen boekhouden
 • Inrichting grootboekrekeningen voor rapportagemogelijkheden
 • Indien gewenst herinneringen en aanmaningen aanmaken
 • Standaardboekingen en memoriaal boekingen
 • Leer hoe je overzichten kunt maken en deze ook kunt aanpassen
 • BTW-aangifte

Maatwerktraining

Misschien ben je al goed thuis in SnelStart, maar heb je specifieke vragen over toepassingen of mogelijkheden. Rekenmaatje biedt ook maatwerktrainingen aan, eventueel in combinatie met consultancy. De training vindt plaats op jouw bedrijf en kan door meerdere medewerkers worden bijgewoond.

Image
Image

Honderden ondernemers gingen je voor!

De trainingen worden gegeven door Astrid van der Vis, fiscaal jurist, trainer, mediator, businesscoach,  financieringsspecialist en bovenal ondernemer. Zij trainde honderden ondernemers in de afgelopen jaren en begeleidde een groot aantal bedrijven naar een succesvolle toekomst.

Wil jij een training volgen of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Image

Rekenmaatje kun je zien als je sidekick. Altijd aanwezig op de achtergrond en beschikbaar als je ons nodig hebt. Jij bepaalt hoe vaak en waarmee dat is. Wat je doel ook is, we ondersteunen je op de weg ernaartoe.”

Astrid

Image

Ondersteuning op maat

Image

Transparante adviezen

Image

Wij zorgen voor inzicht

Image

Overzicht en vooruitzicht

Onwijs blij met alle medewerkers van Rekenmaatje!

“Onwijs blij met alle medewerkers van Rekenmaatje! Ze zitten me achter mijn broek aan als de BTW-aangifte weer gedaan moet worden en dan checken ze die ook nog helemaal als ik het heb ingeleverd. Zo weet ik zeker dat ik niets vergeet of misloop. En als ik vragen heb over zakelijke besluiten die genomen worden, staan ze altijd klaar om daarin mee te denken. Ik zou nooit meer zonder willen! Toppers!” 

Leonie van Schaik - Hoeve Consensus Texel