Je wilt je bedrijf laten groeien?

Een bedrijfsfinanciering biedt mogelijkheden

Financiering voor bedrijf of woonhuis

Je bedrijf groeit en je wilt uitbreiden. Misschien een ander pand of extra personeel. Of je wilt innoveren en hebt geld nodig om te investeren. Een ondernemer kan meerdere redenen hebben om een bedrijfsfinanciering aan te vragen. Het is een misvatting dat gezonde bedrijven geen financiering nodig hebben. Juist in de groeifase heb je voldoende werkkapitaal nodig om bijvoorbeeld voorraden in te kopen of apparatuur. Rekenmaatje kan je helpen aan een zo gunstig mogelijke zakelijke financiering. Daarvoor werken we samen met MB Financieren, aangesloten bij Credion, autoriteit op het gebied van bedrijfsfinancieringen en vastgoedfinancieringen.

Rekenmaatje is daarnaast AFM-geregistreerd woonhuishypotheekadviseur. Dat houdt in dat onze werkwijze wordt getoetst door de Autoriteit Financiële Markten. Deze onafhankelijke toezichthouder heeft regels opgesteld voor een eerlijke, transparante markt om consumenten en ondernemers te beschermen tegen malafide bedrijven en oplichters.

Wat voor financiering zoek je?

Woonhuisfinanciering

Wil je als ondernemer of particulier een huis kopen? Dan is het verstandig om je goed te laten adviseren over de hypotheek of andere financieringsmogelijkheden. Rekenmaatje hanteert transparante tarieven en je betaalt alleen als de financiering tot stand komt.

Bedrijfsfinanciering

Wil je uitbreiden, innoveren of heb je behoefte aan meer werkkapitaal? Dan biedt een bedrijfsfinanciering wellicht mogelijkheden. Rekenmaatje vertelt je graag meer over de verschillende financieringsvormen voor bedrijven.

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Image

"Ben jij toe aan de volgende stap? Wij helpen je verder op weg naar jouw stip op de horizon"

Astrid

Interesse?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten.

Woonhuisfinanciering

Er komt nogal wat kijken bij het kopen van een huis. Lastig als je niet thuis bent in deze complexe materie. Rekenmaatje is financieel dienstverlener en kan je hierbij ondersteunen. Wij helpen zowel particulieren als ondernemers met hun woonhuishypotheek. Dat kan ook als onderdeel van een uitgebreider financieel plan.

Samen bespreken we jouw wensen en de beschikbare opties. Wil je bijvoorbeeld snel aflossen, kies je voor meer zekerheid en ga je alleen de hypotheek aan of samen met je partner? Als we jouw woonwensen op een rij hebben, dan gaan wij aan de slag voor het beste aanbod. 

Onze tarieven zijn scherp en transparant. Je weet altijd vooraf wat de kosten zullen zijn van je hypotheek-aanvraag. Wij werken met standaardtarieven. Heb je aanvullende wensen, dan maken we een voorstel op maat. Onze werkwijze leggen we graag aan je uit.

Woning kopen als ondernemer

Als zzp’er of ondernemer is het financieren van een woning een stuk lastiger. Misschien heb je een wisselend inkomen of is je bedrijfsstructuur ingewikkeld. Je onderneming is daardoor voor een bank misschien niet zo makkelijk te plaatsen. Grote kans dat je aanvraag voor een hypotheek daarom wordt afgewezen. Rekenmaatje kent de wegen om wél met succes de woonhuisfinanciering rond te krijgen. We vertellen je er graag meer over.

De plus van Rekenmaatje

Verzorgen wij al je administratie? Dan bespaart je dat ook een hoop rompslomp bij een hypotheekaanvraag. Wij kennen de ins en outs van je boekhouding en kunnen snel de benodigde cijfers aanleveren.

Nieuwsgierig naar jouw financieringsmogelijkheden?

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Bedrijfsfinanciering

Als ondernemer kan het lastig zijn om aan financiering te komen. Banken zijn tegenwoordig terughoudend in het verstrekken van zakelijke leningen en kredieten. Door onze samenwerking met de specialisten van MB Financieren en Credion hebben wij veel meer mogelijkheden en bronnen om de gewenste financiering rond te krijgen. Niet alleen via banken, maar ook via crowdfunding of private investeerders (informals). En wat ook kan: een stapelfinanciering. Daarin wordt de bedrijfsfinanciering opgebouwd met bedragen van verschillende geldverstrekkers. Steeds tegen een zo laag mogelijke rente, totdat het gewenste bedrag is bereikt. Daarbij worden de duurste leningen het eerst afgelost.

Image

Zo gaan we te werk met je bedrijfsfinanciering

  • Je financieringsdoel

We bespreken in een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarvoor je financiële hulp nodig hebt en hoe wij je daarbij kunnen helpen. Klinkt dat goed, dan maken een opdrachtbevestiging waarin het financieringsdoel en onze vergoeding zijn opgenomen

  • Financieringsscan

Hierin brengen wij in kaart op welke manier je financiële zaken zijn geregeld, hoe de juridische en fiscale structuur van je bedrijf eruitziet en hoe het is gesteld met jouw kennis, vaardigheden en ervaring als ondernemer

  • Uitgewerkt financieringsplan

Op basis van de scan en de financiering die daar het best bij past, maken we een financieringsplan. Daarin geven we aan hoe de financiering het best kan worden geregeld in jouw situatie. Met dit plan kun je naar een bank of kredietverstrekker

  • Wij gaan aan de slag met je financiering

Je kunt zelf de boer op, maar je kunt het ook aan ons overlaten om het financieringsplan te realiseren. Als je hiervoor kiest, doen we dat op no cure, no pay-basis. Lukt het niet, dan betaal je niks. Zijn we succesvol, dan betaal je een percentage  van het financieringsbedrag. Onze tarieven vind je hier.

Waarom je op ons kunt rekenen

Image

Ondersteuning op maat

Image

Transparante tarieven

Image

Wij zorgen voor inzicht

Image

Overzicht en vooruitzicht

Deze ondernemers kozen al voor rekenmaatje

Handig om te weten

Image

Onze tarieven en abonnementen zijn transparant en scherp

Image

Wij werken met boekhoudsoftware van SnelStart

Image

We werken uitsluitend met geautomatiseerde (online-)administraties

Image

Onze dienstverlening groeit (als jij dat wilt) met je mee

Image

We hebben alle expertise in huis of anders in ons netwerk

Image

De plus voor jouw bedrijf

Rekenmaatje kun je zien als je sidekick. Altijd aanwezig op de achtergrond en beschikbaar als je ons nodig hebt. Jij bepaalt hoe vaak en waarmee dat is. Wat je doel ook is, we ondersteunen je op de weg ernaartoe.

  • Ondersteuning op maat
  • Transparante tarieven
  • Wij zorgen voor inzicht, overzicht en vooruitzicht

Onwijs blij met alle medewerkers van Rekenmaatje!

“Onwijs blij met alle medewerkers van Rekenmaatje! Ze zitten me achter mijn broek aan als de BTW-aangifte weer gedaan moet worden en dan checken ze die ook nog helemaal als ik het heb ingeleverd. Zo weet ik zeker dat ik niets vergeet of misloop. En als ik vragen heb over zakelijke besluiten die genomen worden, staan ze altijd klaar om daarin mee te denken. Ik zou nooit meer zonder willen! Toppers!” 

Leonie van Schaik - Hoeve Consensus Texel