Jouw administratie zorgeloos geregeld

Zodat jij lekker kunt ondernemen!

Rekenmaatje zorgt voor inzicht en overzicht

Onze ideale klant is de ondernemer die administratief en financieel de boel op orde wil hebben met zo min mogelijk eigen inspanning. Want dan zijn wij op ons best! Terwijl jij je vol stort op je bedrijf, helpen wij je met de administratie. We geven je de handvatten om gemakkelijk en snel zelf de boekhouding te kunnen doen of nemen je alle zorg uit handen. Net wat jij wilt.

Ons doel: jou helpen met inzicht in de cijfers, waardoor overzicht ontstaat en je beter de juiste beslissingen voor je bedrijf kunt nemen. Zodat je met een gerust hart kunt werken aan de groei van je onderneming of kunt genieten van meer vrije tijd. Jij beslist!

Shoppen in de straat van Rekenmaatje

Als ondernemer bepaal jij hoe je je bedrijf wilt runnen en waar je tijd en energie in wilt stoppen. Helaas zijn er nogal wat moet ook nogs. Randzaken, zoals de administratie. Niet leuk, wel nodig. Het kost je veel tijd en levert stress op. Niet nodig! In de administratiestraat van Rekenmaatje vind je de ondersteuning die jij wilt of nodig hebt. Dat kan variëren van hulp bij het inboeken tot aan het volledig uit handen geven van je administratie, inclusief de belastingaangiftes en het maken van de jaaropgave.

Boekhouding opzetten

Geen uitstelgedrag meer! Je wilt je administratie voortaan goed (en digitaal) geregeld hebben.

Boekhouding regelen

Je hebt al een online boekhouding, maar zoekt een administratiekantoor dat beter bij je past.

Administratie uit handen nemen

Je krijgt het steeds drukker en wil de administratie met een gerust hart uitbesteden.

Aangiftes regelen

Je boekhouding doen we al, maar je wilt ook de aangiftes door Rekenmaatje laten doen.

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Image

Rekenmaatje kun je zien als je sidekick. Altijd aanwezig op de achtergrond en beschikbaar als je ons nodig hebt. Jij bepaalt hoe vaak en waarmee dat is. Wat je doel ook is, we ondersteunen je op de weg ernaartoe.”

Astrid

Image

Ondersteuning op maat

Image

Transparante adviezen

Image

Wij zorgen voor inzicht

Image

Overzicht en vooruitzicht

Boekhouding op zetten

Geen uitstelgedrag meer! Je wilt je administratie voortaan goed (en digitaal) geregeld hebben. Dat kan Rekenmaatje voor je doen. Wij werken met boekhoudsoftware van SnelStart. Dat werkt eenvoudig en goed. We richten je administratie online in en helpen je op weg, zodat je zelf kunt boeken. Dat hoeft natuurlijk niet: ook dat kunnen wij voor je doen. We bespreken gezamenlijk wie wat doet. Op elk gewenst moment heb je een actueel inzicht in je administratie. Via je computer, laptop of telefoon.

Boekhouding regelen

Je hebt al een online boekhouding, maar zoekt een administratiekantoor dat beter bij je past. Of we hebben de boekhouding al voor je opgezet, maar het boeken besteed je toch liever aan ons uit. Rekenmaatje biedt alle administratieve diensten aan die nodig en wenselijk zijn. Ons uitgangspunt is om ervoor te zorgen dat jij geen zorgen hebt van de boekhouding. Je aangiftes zijn geregeld en op basis van de actuele cijfers kun jij de koers van je bedrijf bepalen. Via SnelStart hebben we allebei 24/7 toegang tot je administratie, zodat we gemakkelijk kunnen sparren en overleggen.

Image
Image

Aangiftes regelen

Je boekhouding doen we al, maar je wilt ook de belastingaangiftes door Rekenmaatje laten doen. Of je boekt zelf, maar ziet op tegen het indienen van de btw-aangifte en de ICP-aangifte. Geen probleem, wij doen dat graag voor je!

Administratie uit handen nemen

Je krijgt het steeds drukker en wil de administratie met een gerust hart uitbesteden. Kom maar op! We nemen het administratieve werk graag van je over. We zorgen ervoor dat je boekhouding up-to-date is en gekoppeld met de bank, dat de belastingaangiftes op tijd de deur uitgaan en facturen worden betaald.

Deze ondernemers kozen al voor rekenmaatje

Handig om te weten

Image

Onze tarieven en abonnementen zijn transparant en scherp

Image

Wij werken met boekhoudsoftware van SnelStart

Image

We werken uitsluitend met geautomatiseerde (online-)administraties

Image

Onze dienstverlening groeit (als jij dat wilt) met je mee

Image

We hebben alle expertise in huis of anders in ons netwerk

Image

De plus voor jouw bedrijf

Rekenmaatje kun je zien als je sidekick. Altijd aanwezig op de achtergrond en beschikbaar als je ons nodig hebt. Jij bepaalt hoe vaak en waarmee dat is. Wat je doel ook is, we ondersteunen je op de weg ernaartoe.

  • Ondersteuning op maat
  • Transparante tarieven
  • Wij zorgen voor inzicht, overzicht en vooruitzicht

Samen met Rekenmaatje hebben we van onze boekhouding een overzichtelijk geheel gemaakt

‘Samen met Rekenmaatje hebben we van onze boekhouding een overzichtelijk geheel gemaakt. We kunnen snel met ze schakelen en de kennis van zaken is goed. Door de korte lijnen en het persoonlijke contact voelt het als een prettige en betrouwbare samenwerking. Hierdoor kunnen wij zelf het werk doen waar wij goed in zijn. Dit alles bij elkaar zorgt voor rust in onze organisatie.’

Chera van der Vis - Restaurant Oranjerie ’t Vogelhuis