Ons team

Astrid van der Vis

Astrid van der Vis

Daphne de Wit - de Ridder

Image

Yvonne Nijdam - van de Werken

Image

'Cijfers en ondernemers. Deze combinatie is de rode draad in mijn professionele leven. Opgeleid als fiscaal jurist, mediator, professional organizer, business coach en financieringsspecialist. Op al deze gebieden met veel plezier werkzaam voor ondernemers.

Mijn persoonlijke drijfveer is de ondernemer te helpen op het vakgebied dat de basis vormt voor elke succesvolle onderneming; de cijfers. Dit doe ik door de boekhouding op orde te brengen, maar ook door de ondernemer inzicht te geven over de cijfers.

Met de juiste cijfers als basis maak ik uw jaarrekening en fiscale aangiften. Tevens regel ik woonhuisfinancieringen en maak financiële plannen'.

Cijfers, plannen en organiseren zijn kenmerken die echt bij mijn passen. Ik ben opgeleid bedrijfseconoom en financieringsspecialist. Binnen deze werkgebieden ontzorg ik graag ondernemers en ondernemende mensen.

Energie krijg ik van het creëren van inzicht en overzicht in de cijfers om daarmee vervolgens een financiering te realiseren. Dit doe ik door samen te kijken waar we nu staan en waar we naar toe willen, om vervolgens samen het proces van A tot Z te doorlopen.

Met een juiste analyse als basis ga ik graag samen met u op zoek naar de beste financieringsoplossing, zowel zakelijk als voor uw woonhuis.

'Mijn mening is dat je het meest efficiënt werkt wanneer je overzicht hebt en werkt met vaste procedures. Binnen Rekenmaatje houd ik mij dan ook bezig met het maken en bijhouden van werkwijzen, sjablonen en overzichten. Als alles op orde is, werkt dit niet alleen voor mij fijn, maar zorgt het er ook voor dat mijn collega’s het werk makkelijker en sneller kunnen uitvoeren.

Wanneer er een nieuwe klant binnenkomt zorg ik ervoor dat de gegevens in onze systemen komen te staan en de documenten ter ondertekening gereed zijn. Ook het facturatieproces en overige ondersteunende werkzaamheden behoren tot mijn takenpakket'.